Selecteer een pagina

MEETINGPOINTS

Een discussiefora waar jongeren samenkomen om met elkaar in dialoog te treden over identiteitsvragen en maatschappelijk thema’s. Van participatie tot genderidentiteit en seksualiteit. Verschillende thema’s komen aan bod, steeds vertrekkend vanuit de noden van de ¬†jongeren zelf.

YMAGE

Young muslims about gender. Genderissues zorgen voor boeiende discussies. Meisjes die klagen over het gebrak aan vrijheid of jongens die zich steeds meer verzetten tegen de gentleman keurslijf. Binnen dit project gaan jongeren zelf hun ymage bepalen, samen.

BAZZZ’ART

De artistieke werking van Bazzz waar jongeren alle ruimte krijgen om op eigen tempo hun talenten te ontdekken. We vertrekken vanuit de goesting en trekken alle registers open om ervoor te zorgen dat jongeren die anders nooit de kans krijgen, het beste van zichzelf naar boven kunnen halen.

LIEFDE & MIGRATIE

In tijden van corona, brengen het Red Star Line Museum en jeugdcentrum Bazzz de expo ‘Destination Sweetheart’ naar de klas. Dit lespakket geeft leerkrachten verschillende tools om liefde en migratie bespreekbaar te maken in de 3de graad.